Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Odblokowanie 1 rzedu miejsc w eq

Vibray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tutorial jest bez zdjęć bo wszystkie kroki w nim opisane są tak banalne, że nie ma sensu tłumaczyć bardziej łopatologicznie.

Jeśli gracie na serwerze takim jak np. Reinor, gdzie administrator w cliencie zablokował możliwość postawienia itemu na 1 miejscu w eq, żeby nie używać bonusswitcher'a to możecie je bardzo szybko odblokować ;)

1. Pobieracie KamerModa 2011 z jego oficjalnej strony:

metin2mod.tk

2. Instalujecie do spatchowanego MetinaPL.

3. Logujecie się na konto na wybranym serwerze, np Reinor.

4. Otwieracie eq i wyrzucacie na ziemie itemy, które są postawione w 1 rzędzie na pierwszej stronie.

Jeśli wyrzucenie jest niemożliwe bo wywala Wam błąd to wkładacie te itemy do dozorcy, na tym samym koncie tworzycie noob chara i przekładacie itemy na niego, po czym kasujecie postać.

5. Teraz kliknij "Lubie to" w tym poście.

6. Proste, nie? ;>

PS: Jeśli by się dało zdjąć mi z konta troszkę % to byłbym wdzięczny :>

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ale po co pisać poradnik to masz w temacie tego serwera . A po za tym takie dziwne niby zablokowania bs rzadko się zdarzają.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja juz w 1 dzien powstania tego servera wiedzialem o tym i chyba jako 1 odkrylem to ze na modku przesuwa sie niebieski przedmioty chodzio "reinor"

Mialem pisac tego tuta/takiego samego aby zdjeli mi %% ale nie chcialo mi sie xD

Co do tutka nie mam zastrzezen :P

Opublikowano

Ale po co pisać poradnik to masz w temacie tego serwera . A po za tym takie dziwne niby zablokowania bs rzadko się zdarzają.

Ja tam w temacie tego serwera nie widziałem, a przeczytałem cały ;) Rzadko ale strzelam, że coraz częściej będą się zdarzały ;)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Ja juz w 1 dzien powstania tego servera wiedzialem o tym i chyba jako 1 odkrylem to ze na modku przesuwa sie niebieski przedmioty chodzio "reinor"

Mialem pisac tego tuta/takiego samego aby zdjeli mi %% ale nie chcialo mi sie xD

Co do tutka nie mam zastrzezen :P

No, no, pierdol, pierdol.

Ja myślałem, że to ja jako pierwszy podmieniłem id przedmiotów bez tekstur i dałem im byle jakie ikonki po czym można było je wywalić czy wrzucić do depo. Po tym jak to zrobiłem ktoś tam nagrał video-tuta, więc gdzieś na forum powinien być ;)

A co do tutoriala... Niedługo będą tutoriale: Temat - UŁATW SOBIE GRĘ NA PRIVACH, ZOBACZ - HOT !!!, Treść - wejdź na metin2mod.tk ściągnij moda, zainstaluj do spatchowanego metina 2k12 i ciesz się wielkim ułatwieniem jakim jest mod !

Tak widzę ten poradnik. /_ /

Jeszcze procenty chce żeby mu zdjąć...

Co to w ogóle za tendencja, że gdy piszesz tutorial, na końcu piszesz 'można prosić o zdjęcie kilku %%%.' - moderator sam powinien wiedzieć kiedy zasłużyłeś na zdjęcie procentów.

@edit

dopiero teraz zauważyłem Twoją sygnaturę...

Człowiek o takim poziomie inteligencji nie mógł napisać lepszego tutorialu.

Najzabawniejsze jest to, że słowo 'gimbus' zazwyczaj jest używane przez innych 'gimbusów' żeby pokazali w internecie jacy to Oni dorośli. Czasem się jednak zdarza, że używają tego słowa ludzie, którzy dopiero co ukończyli gimnazjum, chcąc pokazać swoją wyższość nad uczniami gimnazjum. ;) Mówisz, że tępiłbyś gimbusów, a zapewne od niejednego byś dostał sowity wpier*ol. :)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Z tym wpier*olem to mnie rozbawiłeś ;) Ale myśl sobie tak dalej ;) Nie mam najmniejszej ochoty mówić Ci na co mnie stać ;)

0RMbv6e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...